Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

20.04.2017, ora 17:00 – 8200 de consumatori din Neamț, afectați de întreruperile de energie electrică

alimentare curent

Codul portocaliu instituit astăzi pentru cinci judeţe din Moldova, caracterizat prin rafale puternice de vânt şi ninsoare au determinat unele avarii în sistemul de distribuţie a energiei electrice.

Echipele Delgaz Grid şi ale contractorilor au intervenit şi lucrează în continuare pentru înlocuirea stâlpilor rupţi, îndepărtarea copacilor căzuţi în reţea, precum şi pentru schimbarea izolatorilor, conductoarelor şi consolelor de susţinere.

Trei linii de înaltă tensiune (linii magistrale) din jud. Neamţ şi Iaşi au fost indisponibilizate pentru diferite perioade de timp datorită căderii unor arbori şi ruperii de conductoare, fiind necesare lucrări de reparaţii la înălţimi de peste 10 metri de la nivelul solului.

Căile de acces acoperite cu un strat de zăpadă ce măsoară în unele locuri peste 30 de cm şi copacii înclinaţi sub greutatea zăpezii determină perioade mai lungi de timp pentru realizarea lucrărilor de reparaţii în condiţii de siguranţă.

Situaţia alimentării cu energie este dinamică, fiind schimbări permanente în funcţie de intensitatea fenomenelor meteorologice, a manevrelor din sistemul de distribuţie, precum şi a lucrărilor de reparaţii .

La ora 17,00 este întreruptă alimentarea cu energie electrică total sau parţial pe liniile de medie tensiune după cum urmează :

  • Botoşani: 1 localitate – 1 consumator;
  • Bacău: 16 localităţi – 12.000 de consumatori;
  • Iaşi: 5 localităţi – 4.300 de consumatori;
  • Neamţ: 13 localităţi – 8.200 de consmatori;
  • Suceava: 9 localităţi – 1.600 de consumatori;
  • Vaslui: 14 localităţi – 7.000 de consumatori.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *