2015 aduce bani putini Romanului

Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman, dorește continuarea lucrărilor de modernizare.

Pentru 2015, Primăria Roman și-a propus modernizarea unor străzi din cartierul Bălcescu, cartierul Petru Rareş, a bulevardului Republicii, a străzii Bogdan Dragoș, reabilitarea casei Celibidache, a cinematografului Unirea și a sediului primăriei, realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din municipiul Roman spre Traian, amenajarea parcului de lângă fostul kartodrom și finanțarea locuinţelor sociale din cartierul Primăverii.

Proiectul de buget al municipiului Roman este aproape finalizat și urmează ca primarul şi reprezentanţii principalelor direcţii ale Primăriei să se întrunească într-o altă ședință, pentru a discuta secțiunea de dezvoltare.

Există o temere privind distribuirea de sume echilibrate care se adresează mai mult comunelor, creând, din punctul de vedere a primarului, un prejudiciu însemnat bugetului local. Din aceasă cauză sumele care ar fi fost alocate anual bugetului local, ar putea fi mult mai mici ca în anii precedenți.

Primarii de municipii din ţară sunt nemulţumiţi. La Asociaţia Municipiilor din România ni s-a propus că se va face o monitorizare pe primale şase luni şi, funcţie de efectele care vor fi pe primul semestru, se va lua o decizie cu privire la modificarea legii, pentru a căuta să se repare disfuncţionalităţile”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy