Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

250.727.000 lei prin PNDL 2 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri județene

În 2017 au fost finanțate, prin PNDL 2, reabilitarea și modernizarea de drumuri județene la Neamț în valoare de 250.727.000 lei în localitățile: DJ-Uri La: Tolici(2), Stefan Cel Mare, Secu(2), Sihastria, Raucesti, Izvorul Muntelui(4), Pastraveni, Grumazesti(2), Petricani(2), Valea Alba, Tazlau(2), Ruginoasa, Valea Ursului, Bozieni, Bahna(2), Lutca(2), Sagna, Borca(4), Stanita(2)

Le place sau nu celor din opoziție, aceasta este harta și acestea sunt sumele aprobate.
Tot județul va deveni un șantier datorită banilor atrași de Consiliul județean prin proiectele lui Ionel Arsene, un alt aspect care scoate din minți opoziția politică nemțeană, de parcă drumurile ar fi ale PSD-ului nu ale tuturor nemțenilor.

Mâine vă vom prezenta și investițiile atrase în Neamț pe drumuri comunale unde harta e și mai roșie și localitățile sunt și mai multe, iar noi ar trebui să ne bucurăm cu toții de banii care vin la Neamț indiferent ce partid aduce acești bani. Neamțul chiar merită să fie reabilitat după atâția zeci de ani în care am mers numai prin gropi și am văzut reabilitate doar fațadele spitalelor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *