Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

AEP recrutează oficiali electorali și operatori de calculator în secțiile de votare

Comunicat de presă – privind recrutarea persoanelor ce doresc să facă parte din Corpul experților electorali sau să devină operatori de calculator în secțiile de votare

Autoritatea Electorală Permanentă continuă campania de recrutare a oficialilor electorali și a operatorilor de calculator, încurajând implicarea cetățenilor în alegeri în calitate de președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitori ai acestora sau în calitate de operatori de calculator în secțiile de votare.

Informațiile detaliate precum și modelele cererilor de înscriere în Corpul experților electorali și ca operator de calculator sunt postate pe site-ul Autorității Electorale Permanente (www.roaep.ro).

De asemenea, persoanele interesate pot contacta reprezentanții Biroului județean Neamț al Autorității Electorale Permanente la adresa de e-mail bj.neamt@roaep.ro sau la numărul de telefon 0751 197 193.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *