Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

AJOFM Neamț organizează vineri, 7 aprilie, Bursa Locurilor de Muncă

blm-1

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț va organiza vineri, 7 aprilie 2017, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Activitatea se va desfășura începând cu ora 9:00, în următoarele locații:

  • Piatra-Neamț – Sala de sport a Colegiului Național ”Calistrat Hogaș” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19,
  • Roman – cantina Grupului Scolar ”Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46,
  • Tîrgu Neamț – Casa de Cultura din str. Ștefan cel Mare, nr. 60.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și, in funcție de îndeplinire a acestora, se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Potrivit AJOFM Neamț, până acum au confirmat participarea un numar de 81 de agenți economici, care vor oferi 628 locuri de muncă vacante în următoarele domenii: industria textilă, servicii, construcții, 39 fiind destinate celor cu studii superioare tehnice. Aceste date sunt intermediare și se pot modifica întrucât de la unii agenți economici se mai asteaptă confirmări.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *