Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANAF declanșează „Operaţiunea Scut 2017”

operatiunea-scut

ANAF a declanşat „Operaţiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Începând cu data de 05 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea eliminării ţigaretelor provenite din trafic ilicit.
Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine şi controalele efectuate de echipele mobile ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017.
În cadrul acestei operaţiuni, Direcţia Generală a Vămilor va beneficia şi de sprijinul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.
Combaterea traficului ilicit cu ţigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ţinta fiind reducerea traficului ilicit cu ţigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E..
La finalizarea „Operațiunii Scut 2017”, ANAF va transparentiza rezultatele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *