Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Astăzi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri în competiția mișcării

Romanul se află pe primul loc într-o competiție națională.
Este vorba de evenimentul ”Bucurie în mișcare”, aflat la la cea de-a VII-a ediție, iar Romanul se află pe primul loc nu doar în grupa sa, ci în întregul concurs în care sunt cuprinse 24 de orașe din țară.
Astăzi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri în competiția mișcării, iar noi avem deja peste 19.000 de participanți. Mă bucur că suntem o comunitate activă, unde se încurajează activitățile sportive și sunt mândru pentru fiecare dintre cei care au ales să facă mișcare, dar și să promoveze orașul nostru. Avem șansa ca Festivalul Bucurie în mișcare – ediția 2018 să se desfășoare la Roman, ceea ce cred că este un câștig pentru fiecare dintre noi, pentru tânăra generație și nu numai, dar în special pentru sănătatea fizică. Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul dumneavoastră și vă mulțumesc! ” , a declarat domnul Lucian Micu.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *