Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au început înscrierile pentru Centrul Județean de Excelență Neamț

CE

În perioada 8-20 mai 2017 şi 18-30 septembrie 2017 se vor desfăşura testări în vederea constituirii grupelor de elevi care vor activa în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă Neamț, în anul şcolar 2017-2018.
Testările vor avea loc astfel:

  • etapa I – 8-20 mai 2017 – testări pentru constituirea grupelor de limba română (gimnaziu şi liceu), literatură universală (clasele 9-11), limba engleză (clasele 6-7), limba franceză (clasele 6-7), chimie (liceu), anatomia şi fiziologia omului (clasa 10), istorie (liceu), logică (liceu), psihologie (liceu), economie (liceu), sociologie (cls. 10,11), filozofie (cls. 11), electronică şi automatizări (liceu), tehnologia informației şi comunicării – TIC (liceu) (clasele specificate sunt cele din acest an școlar);
  • etapa a II-a – 18-30 septembrie 2017 – testări pentru constituirea grupelor de matematică, fizică şi informatică la toate nivelurile şi la matematică (clasa 4), limba română (clasa 5), chimie (clasa 9), istorie (clasa 9), logică (clasa 9), tehnologia informației şi comunicării – TIC (clasa 9) – (clasele specificate vor fi cele din anul școlar viitor).

Totodată, se vor organiza testări pentru locurile rămase neocupate în prima etapă.

De asemenea, precizăm că înscrierile pentru etapa I se pot face până în data de 23 aprilie 2017, iar pentru etapa a II vor avea loc în perioada 1-18 septembrie 2017.

Înscrierea se pot face on-line aici (se va deschide un formular, completaţi câmpurile din formular după care daţi click pe butonul SUBMIT) sau direct la Centrul Judeţean de Excelenţă din clădirea Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra-Neamţ.

Testările privind constituirea grupelor se vor organiza numai în cazul în care numărul de elevi înscrişi la o disciplină este mai mare decât 10 (în caz contrar, grupa respectivă nu se va constitui în anul şcolar viitor) cu condiţia încadrării în numărul de norme didactice alocate (vor avea prioritate grupele în care numărul de elevi care au obţinut premii la olimpiadele şcolare este mai mare).

Elevii care s-au plasat pe primele 6 locuri la olimpiada judeţeană din acest an sau care au absolvit/vor absolvi cursurile dinacest an şcolar la Centrul de Excelenţă vor fi admiși fără a participa la selecţie dacă vor completa un formular de înscriere în condiţiile şi perioada prevăzută pentru fiecare etapă de înscriere. În formularul de înscriere se va bifa DA dacă sunteți în una din situațiile prevăzute mai sus.

La grupele de matematică, fizică şi informatică numărul elevilor admişi fără a participa la selecţie este maxim 12/grupă. Vor avea prioritate elevii plasaţi pe primele 6 locuri la olimpiada judeţeană din acest an apoi elevii care vor absolvi cursurile în acest an şcolar la Centrul de Excelență în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la evaluarea finală.

Pe data de 2 mai 2017 pe site-ul Centrului Judeţean de Excelenţă se vor posta informaţii privind grupele la care se va organiza testare pentru selecţia elevilor în luna mai, listele cu elevii înscrişi, locul, data şi ora la care vor fi organizate testările elevilor.

Informaţii suplimentare la tel. 233.220.018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *