Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bani europeni pentru reabilitare termică

 

Primarul Lucian Micu a semnat astăzi în prezența directorului Agenției pentru Dezoltare Regională Nord-Est (ADR NE), Vasile Asandei, primul proiect cu finanțare europeană din execuția financiară 2014-2020, ce va privi reabilitarea termică a blocului 33 din Anton Pann.

Valoarea proiectului depășește 900.000 de lei, iar circa 100.000 de lei va reprezenta contribuția primăriei. Pe lângă acest fapt, primăria și-a asumat să asigure și realizarea rețelelor de apă și canalizare în fiecare apartament, în acest moment băile existând doar la comun.
În pregătire se află și un proiect de anvelopare termică a altor opt blocuri din oraș. De asemenea,  administrația publică locală dezvăluie că este în pragul semnării contractului de finanțare pentru realizarea Parcului Jora.

Edilul Lucian Micu spune că își dorește ca Romanul să ajungă din nou un centru economic de interes pentru zona Moldovei, iar fondurile europene sunt o soluție pentru instituțiile publice, dar și pentru mediul privat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *