Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat de 30 ani, din municipiul Roman, căutat de poliţişti

Polițiștii nemțeni caută un bărbat de 30 de ani, din municipiul Roman, bănuit de comiterea unei infracțiuni cu privire la viața și integritatea corporală a unei persoane, în după – amiaza zilei de 23 februarie a.c.

Individul și-a aruncat ieri, 23 februarie, tatăl de la balcon. Victima a suferit leziuni minore și este în afara oricărui pericol.

Din momentul confirmării faptei și a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale.

Bărbatul se numește VÂRGOLICI CĂLIN CĂTĂLIN, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț.

Semnalmente: înălțime 1,80m, circa 85 kg, constituție atletică, nebărbierit, fața avală, ochi căprui, păr negru, vorbirea normala.

Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri.

Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *