Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bonurile câștigătoare la extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 16 aprilie

loteria-fiscala

Duminică, 16 aprilie, a avut loc extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale, în urma căreia au ieşit câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 15 februarie, cu valoarea cuprinsă între 603 şi 603,99 lei

La loterie au participat bonurile emise în perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Tot duminică, 16 aprilie, a avut loc o nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale – emise în perioada 1-31 martie 2017 – în urma căreia au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 935 şi 935,99 lei emise în data de 3 martie 2017.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (anaf.ro) şi Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *