Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Braconaj cinegetic la Deleni

Polițiștii Serviciului de Arme Explozive și Substanțe Periculoase verifică periodic activitatea membrilor asociațiilor de vânători de pe raza județului Neamț, pentru prevenirea oricăror abateri de la legislația în domeniu.

Astfel, în urma unei activități de control desfășurate de polițiști față de o partidă de vânătoare de păsări, ce a avut loc în data de 9 octombrie 2017, s-a stabilit că doi bărbați de 50 și 67 de ani, din Ion Creangă au organizat şi au participat la o vânătoare pe fondul de vânătoare Deleni, în baza autorizaţiei, dar și după expirarea valabilităţii acesteia.

În acest caz, polițiștii au demarat cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, constând în vânătoarea efectuată fără respectarea condiţiilor înscrise în autorizaţia de vânătoare. Totodată au fost indisponibilizate permisele de armă şi de vânătoare a celor doi bărbați.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *