Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bucurie pe gheață

Primăria municipiului Roman vă aduce la cunoștință faptul că de astăzi, 6 decembrie, Patinoarul Roman a fost dat în folosință.

Firma care a achiziționat echipamentul a finalizat montarea echipamentelor și instalațiile funcționează conform normelor, pentru a oferi iubitorilor sportului pe patine condiții optime.

Patinoarul își va deschide astăzi porțile de la orele 18.00 și 20.00, când accesul este gratuit, un cadou de Moș Neculai.
Patinoarul Roman va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 22.30. Firma care a amenajat patinoarul pune la dispoziția cetățenilor 150 de perechi de patine. Zilnic, se vor asigura șase sesiuni de acces pe patinoar, fiecare cu o durată de 90 de minute, prețul de intrare fiind de 10 lei. Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei. După fiecare sesiune de patinat, timp de o jumătate de oră se vor executa lucrări de curățare a suprafeței de gheață.
Administratorul patinoarului a amenajat și un spațiu de unde cetățenii pot să cumpere băuturi calde. Investiția este realizată printr-un parteneriat public-privat, cheltuiala suportată de administrația publică locală fiind cea pentru asigurarea furnizării energiei electrice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *