Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Campania de sterilizări gratuite continuă cu succes în comuna Săvinești

Datorită unei promovări serioase din partea primăriei comunei Săvinești a campaniei de sterilizări gratuite inițiată de Asociația franceză Mukitza în parteneriat cu Asociația Prieten Credincios din Piatra-Neamț, localnicii au venit în mod responsabil la cabinetul veterinar din colonia Săvinești pentru a-și steriliza animăluțele, căței și pisici deopotrivă.

Ieri și astăzi, medicii au operat la foc continuu, fapt care a permis sterilizarea a câtorva zeci de animale cu stăpân din comuna Săvinești.

Sterilizarea ajută la menținerea sănătății animăluțelor și este un factor esențial de prevenție în ceea ce privește înmulțirea necontrolată a animalelor fără stăpân, abandon și uciderea puilor. În această perioadă se desfășoară o amplă campanie de sterilizări în județul Neamț. Până în prezent, s-au realizat sterilizări gratuite în Piatra-Neamț, Borlești, Săvinești, Dobreni, Dragomirești, Ștefan cel Mare și continuă. Pentru informații suplimentare, luați legătura pe facebook cu voluntarii campaniei pe pagina Salvăm Cățeii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *