Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Campania „Îngeri cu aripi frânte” – strângere de fonduri pentru copiii și bătrânii defavorizați din Neamț, Vaslui și Iași

Asociația Umanitară Născută Înger din Piatra-Neamț lansează o nouă campanie de strângere de fonduri și donații pentru „Îngerii cu aripi frânte”. În memoria regretatei Ella Suciu, sora ei, Carmen Suciu, continuă munca sa umanitară de sprijinire a persoanelor defavorizate prin activitatea asociației Născută Înger.

În prag de sărbători pascale, „Îngeri cu aripi frânte” este o campanie de strângere de fonduri, daruri pentru copii din centrele sociale, copii abandonați în mizerie și foame, copii din comunități sărace, copii bolnavi și fără posibilități, copii fără părinți, dar și pentru bunicii părăsiți de copii și de societate.

Puteți dona în contul de mai jos:

  • Asociația Născută Înger
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamt cu mentiunea ,,ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE”

Pentru alt tip de donații, contact CARMEN SUCIU – 0770 405 849.

Proiect în colaborare cu Asociația Umanitară Codrin – Monica Sofron, Roman TV, Ziar Piatra Neamț, desfășurat în trei județe: Neamț, Vaslui și Iași.

„Sunt opt ani de când în viata mea au intrat oameni cărora le mulțumesc infinit. Unii ca o lecție, alții ca o binecuvântare, cert este ca toți m-au condus către iubire și lumină. Am învățat de la îngerul meu, cea Născuta Înger, să trăiesc fiecare zi, așa cum ar fi ultima, cu iubire și dăruire, am căzut, m-am ridicat, am transformat durerea-n dăruire, lacrimile-n iubire. Oameni frumoși, generoși, plini de iubire s-au alaturat echipei VOLUNTARII INGERILOR, împreună am putut aduce speranță, lumină, iubire, dăruire, acolo unde nu-i. Unii m-au criticat, judecat, alții m-au îmbrățișat, însă eu vă mulțumesc tuturor pentru că fără voi nu aș fi putut să-mi recapăt aripile, fără voi nu aș fi putut deveni iubirea ce sunt.

Împreună am putut construi punți de iubire, poduri de dăruire, împreună am unit cerul cu pământul, împreună am devenit o mare familie, VOLUNTARII ÎNGERILOR. Știu că îmi sunteți alături necondiționat atunci când se poate și cum se poate.

Se apropie 31 martie, ziua Îngerului meu, Ella Suciu, 2 aprilie, ziua mea, 8 aprilie, Sfintele Paști, de asta m-am gândit că toate aceste zile importante să le sărbătorim împreună prin iubire de om și Dumnezeu! Asa că dacă v-ați gândit să-mi trimiteți vreo floare sau vreun cadou m-aș bucura infinit dacă ați participa alături de mine la campania:,,ÎNGERI CU ARIPI FRÂNTE”, o campanie de strângere de fonduri, daruri pentru copii din centrele sociale, copii abandonați în mizerie și foame, copii din comunități sărace, copii bolnavi și fără posibilități, copii fără părinți, dar și pentru bunicii părăsiți de copii si de societate. Uniti reușim! Asociația Născuta Înger!”, a declarat Carmen Suciu, voluntar al Asociației umanitare Născută Înger.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *