Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CARP Roman: Evenimente dedicate sărbătorii Zilei Internaţionale a Femeii

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Roman a organizat, cu sprijinul Consiliului Local, două evenimente dedicate sărbătoririi, prin distracţie şi voie bună, a primăverii şi a Zilei Internaţionale a Femeii. Duminică, 5 martie, la un restaurant din oraş, s-a organizat o seară festivă pentru aproximativ 120 de romaşcani de vârsta a treia, eveniment la care a luat parte şi primarul Lucian Micu, care le-a urat tuturor o primăvară frumoasă şi tradiţionalul „La mulţi ani!”.

De asemenea,  luni, 6 martie, CARP va organiza un eveniment similar pentru alți 100 de romaşcani membri ai instituţiei. Consiliul Local Roman a aprobat pentru desfăşurarea celor două evenimente un sprijin financiar în sumă de 3.000 de lei.

sursa: Facebook

 
Un comentariu la “CARP Roman: Evenimente dedicate sărbătorii Zilei Internaţionale a Femeii

  1. Maria Prisacaru

    Foarte frumos!..In sfarsit un eveniment de apreciat in orasul meu natal de care ma mandresc ca am lucrat pentru o perioada lunga de timp!…Sper sa particip si eu vreodata cand voi iesi la pensie!Momentan ma aflu in Italia la munca dar va sosi si perioada de pensionare si relaxare!GEST FRUMOS ORGANIZATORILOR!Ati demonstrat ca si in Romania se poate nu numai in afara!…

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *