Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ce politicieni ar trebui arestați în următoarea perioadă?

Toți politicienii de nivel național care au averi mai mari de 10 milioane euro fără să aibă în spatele averii mii de angajați.

România este o țară cu un salariu mediu de câteva sute de euro. Ca să acumulezi zeci de milioane de euro trebuie să ai o afacere cel puțin de nivel național cu mii de angajați. Altfel, nivelul economic al țării nu îți permite acumularea acestor sume de bani pe căi legale decât dacă ai inventat teleportarea sau antigravitația.

Toți politicienii de nivel local care au averi mai mari de 2 milioane de euro și nu au cum să justifice acești bani prin activități economice.

În fiecare județ vedem politicieni care afișează averi imobiliare colosale, mașini de lux și un nivel de trai foarte ridicat. Asta în timp ce alți oameni mor de foame sau abia trăiesc de la o zi la alta.

Închipuiți-vă că în fiecare județ sunt cel puțin 10 de oameni foarte deștepți și cu foarte multă școală în diverse domenii de activitate. Dacă vii tu, politician incompetent, și reușești să acumulezi avere mai multă decât cei 10 oameni foarte deștepți la un loc înseamnă că ori ești mai deștept decât ei, ceea ce este clar că nu se poate, ori ești mai hoț decât 99% din populația județului.

Afișarea averii din partea politicienilor este în 99% dintre cazuri afișarea hoției. Toți acești hoți care se ascund în toate partidele ar trebui să meargă la pușcărie și să li se confiște averile în mod extins, căci majoritatea au pus totul pe numele rudelor sau prietenilor.

De ce să meargă la pușcărie?

  • Pentru că sunt complici la crimele care se întâmplă în fiecare minut în sistemul de sănătate din România unde se moare cu zile din cauza lipsei banilor pe care acești politicieni îi concentrează în diferite zone de unde să-i poată sifona.
  • Pentru că majoritatea numirilor în sănătate se fac pe pile, relații sau șpagă și incompetența din acest sistem duce la moarte.
  • Pentru faptul că vorbim de pierdere de vieți omenești. Oameni care mor cu zile.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *