Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cine este cel mai bun medic de la maternitatea din Piatra-Neamț

Maternitatea din Piatra-Neamț este de mult timp în centrul atenției opiniei publice, mai ales prin lucrurile rele care se întâmplă aici.

Dincolo de toate aspectele negative, noi am încercat să vedem și ce se întâmplă bun, așa că am făcut un sondaj de opinie la care au participat peste 2.000 de persoane, în mare parte care au trecut prin această secție și de la care am încercat să aflăm care este cel mai bun medic de aici.

Desigur sondajul nostru este unul subiectiv care analizează mai mult gradul de satisfacție a pacienților decât nivelul de profesionalism al cadrelor medicale, dar un pacient mulțumit înseamnă un medic bun.

După cum se poate observa, pe primul loc este tânărul medic Rugină Cosmin urmat de Dr. Sălăvăstru Tudor. Doi bărbați într-un colectiv de medici femei, iar ei să fie pe primele locuri înseamnă că doamnele doctor de la această secție au problema mari de comunicare și mai ales de empatie față de paciente, deoarece mentalitatea noastră ca popor pudic face ca de regulă o femeie să agreeze mai mult să fie îngrijită de o altă femeie decât de un bărbat.

Pentru a înțelege și mai bine rezultatul acestui sondaj, l-am întrebat pe cel de pe primul loc ce părere are despre faptul că a fost votat de peste 700 de persoane ca fiind cel mai bun. ”Este o reală bucurie pentru mine să constat că activitatea mea profesională ca medic este recunoscută și apreciată de către pacientele mele.
Actul medical implică profesionalism, seriozitate și dedicare permanentă. În relația medic-pacient pe care mi-am construit-o de-a lungul anilor am pus accent pe comunicare și empatie față de pacientele mele. Îmi iubesc meseria, mă dedic acesteia și mă bucur că pacientele văd acest lucru și au încredere în mine. Motiv pentru care le mulțumesc.” a declarat domnul Rugină.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *