Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concurs adresat tuturor romașcanilor interesați să îmbunătățească și să înfrumusețeze natura

S-a dat startul competiției ”Romanul, curat și verde”, concurs adresat tuturor romașcanilor interesați să îmbunătățească și să înfrumusețeze natura pentru ei sau pentru comunitate. În competiție se vor întrece 44 de persoane fizice sau juridice: 8 instituții de învățământ, 30 de asociații de proprietari, 2 ONG-uri, 2 persoane juridice (operatori economici și instituții publice) și două persoane fizice.
Concursul se va desfășura până pe 13 aprilie, după care comisia de la nivelul Primăriei municipiului Roman va stabili și câștigătorii, funcție de punctajul obținut în baza regulamentului.
Pentru fiecare categorie de participanţi se vor acorda următoarele premii: locul I – motocositoare; locul al II-lea – roabă cu unelte de grădinărit; locul al III-lea – set unelte de grădinărit; menţiune – Paulownia la ghiveci. Premiile vor fi acordate, ca în fiecare an, cu prilejul Zilelor municipiului Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *