Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concursul de Matematică Mathesis, prima ediție

CM

Sâmbătă, 18 februarie, debutează prima ediție a Concursului de Matematică Mathesis, dedicat elevilor din clasele IV – XII, din Centrul Județean de Excelență Neamț sau din școlile și liceele din județul Neamț (cel mult 2 elevi/clasă). Competiția este organizată de Centrul Județean de Excelență Neamț, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Colegiul Național „Petru Rareș“ din Piatra-Neamț, Colegiul Național „Roman Vodă“ din Roman și Liceul Tehnologic „Vasile Conta“ din Târgu Neamț.

Data limită pentru înscrieri la Concursul Județean de Matematică Mathesis este 15 februarie.

Scopul acestui concurs este de a stimula pasiunea elevilor pentru matematică și de a promova tinerii capabili de înaltă performanță din Centrul Județean de Excelență Neamț și din județul Neamț.

De asemenea, obiectivele concursului constau în încurajarea elevilor să-și dezvolte nivelul de pregătire la matematică, să se autoaprecieze corect și să participe la cursurile organizate în cadrul Centrului Județean de Excelență Neamț, precum și identificarea elevilor și profesorilor care au deschidere către obținerea de performanțe în matematică și atragerea acestora în activitățile Centrului Județean de Excelență Neamț.

Participarea este individuală, înscrierea efectuându-se on-line prin completarea unui formular care va fi transmis de către fiecare școală/liceu la Centrul Județean de Excelență Neamț, pe adresa excelentant@gmail.com. La liceu concursul se adresează elevilor claselor cu profil teoretic (specializarea matematică- informatică sau științele naturii) și cu profil tehnologic (specializarea servicii sau tehnic).

Mai multe detalii despre acest concurs aici
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *