Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Copiii cu vârsta de până la 3 ani pot fi exceptați de la calculul cheltuielilor de întreținere

cam-dep

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi un proiect de lege care are ca obiect de reglementare modificarea art. 47 din Legea nr. 230/2007, privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, în sensul exceptării copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale şi de la calculul cheltuielilor pe beneficiari aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociaţiei de proprietari. Proiectul mai prevede modificarea articolului 49 din lege, în sensul majorării termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari de la maximum 20 de zile la maximum 30 de zile.

Proiectul de lege a fost aprobat cu 269 de voturi „pentru”. Camera Deputaţilor este for decizional pentru acest proiect.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *