Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Crimă într-o comună din județul Neamț. Bărbat de 30 de ani, omorât cu furca

În ziua de 2 septembrie, orele 19.56, Postul de Poliție Ștefan cel Mare a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că pe raza satului Hlăpești, comuna Dragomirești a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care au constatat că între trei persoane, toți bărbați, cu vârste de 30, 41 și 46 ani și toți domiciliați în comuna Dragomirești,a avut loc un conflict în fața unei societăți de alimentație publică.

Astfel , bărbatul de 46 ani a agresat fizic cu un obiect înțepător( furcă) pe bărbatul de 30 ani, căruia i-a produs leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Neamț, unde ulterior a decedat.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț care are competența materială de soluționare a dosarului.

Suspectul de 46 ani a fost reținut pentru 24 ore petru săvârșirea infracțiunilor de omor si tulburarea ordinii si liniștii publice, iar bărbatul de 41 ani a fost reținut pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii si liniștii publice
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *