Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Curtea de Conturi și DNA au fost invitate în comuna Ceahlău

Ca de obicei, comuna Ceahlău este mai deosebită decât celelalte comune din județul Neamț. Ce se întâmplă în această comună este dincolo de puterea noastră de imaginație și în mod miraculos dincolo de brațul lung al legii.

Văzând că la ei în comună ilegalitățile curg în cascadă și nimeni nu ia nicio măsură, mai multe persoane în frunte cu câțiva consilieri locali au făcut plângeri asumate cu nume și prenume către curtea de Conturi a României și alte instituții de forță ale statului român.

Suspiciunile ce planează asupra modului în care se gestionează comuna Ceahlău sunt multe și foarte încâlcite. O parte din aceste suspiciuni au produs efecte ce aduc mari probleme atât cetățenilor, cât și administrației locale, iar o altă parte dintre aceste suspiciuni sunt anchetate de diferite instituții ale statului.

Aceste probleme nu sunt o noutate în comuna Ceahlău, ele existând de foarte mulți ani încoace, semn că toată clasa politică care se perindă pe la conducerea comunei nu are capacitatea de a scoate localitatea la lumină.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *