Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Demonstrație de ”impresionat” ministrul învățământului la Piatra-Neamț

După o întâlnire cu cadre didactice din Neamț, Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a participat la o conferință de presă. Trecând peste prestația domniei sale, un alt moment a fost și mai penibil. Printre jurnaliști a apărut o fetiță de clasa a patra care a pus și ea două întrebări foarte bune dar învățate pe de rost ca să ridice mingi la fileul ministrului.

Să regizezi întrebări într-o conferință de presă este desigur un lucru foarte penibil. E clar că doar persoane cu funcții de conducere în învățământul nemțean ar fi putut să pună acel copil să învețe pe de rost întrebări frumoase și să îl introducă la conferința de presă pentru preafericirea ministrului.

Șansele statistice ca un copil să apară la o conferință de presă cu un ministru și să pună întrebări din propria inițiativă sunt mai mici decât șansele ca un asteroid să te lovească în cap, să ricoșeze, să facă o dată înconjurul pământului și să te lovească din nou. Deci, întrebarea legitimă este: Pe cine credeau regizorii fazei atât de încet la minte încât să fie impresionat de o asemenea întâmplare? Pe ministru, pe cei din presă sau pe cei care vor citi sau viziona faza?

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *