Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Directorul Teatrului Tineretului, HĂITUIT de presa locală și de niște consilieri județeni

Disperare mare la Teatrul Tineretului.

Marea instituție de cultură a ajuns să distribuie pe propria pagina de Facebook un articol al unei doamne care explică modul în care directorul teatrului este hăituit de presa locală și de niște consilieri județeni.

Articolul este plin de inepții și acuzații atât de infantile încât nici nu merită efortul de a fi combătute. Am făcut greșeala să pierd ceva timp să citesc și penultimul articol al autoarei ce ia apărarea directorului teatrului, titlu articolului se poate citi în poza alăturată (stânga).

Grele vremuri au ajuns cei de la TT să distribuie articole de victimizare scrise de o jurnalistă specializată în critica analizei ”**tutului” prin filmele de tranziție. Vai de steaua ei de instituție de cultură…

Deși nu sunt expert în domeniu, îmi permit să spun că îmbinarea aceasta între limbajul de bordel și artă nu mă încântă deloc. Dacă asta e viziunea noii conduceri a TT, să ni se spună și nouă ca să știm care este realitatea.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *