Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi șmecheri de la PNL Roman fac ”planul” pentru un jurnalist

Doi politicieni de conjunctură, Leoreanu și Căpraru, ambii liberali romașcani, au fost surprinși de camerele de luat vederi când ziceau nasoale de un jurnalist. Scena a indignat omenirea de parcă nu ar fi clar că așa se vorbește de mai toți jurnaliștii din Neamț, ca să nu spunem că și noi, jurnaliștii, avem darul de a scoate din minți politicienii, mai ales pe cei incompetenți.

Personal nu aș putea să condamn modul în care Leoreanu și Căpraru vorbesc despre un jurnalist deoarece nu sunt ipocrit și recunosc că singura diferență este că eu nu am fost filmat niciodată când vorbeam de cei doi, că sigur ar fi fost cu mult mai multe beep-uri.

E într-adevăr blamabil modul în care cei doi politicieni nu respectă munca unui jurnalist, oricât de enervant ar fi el, dar să fim serioși că nici noi nu respectăm ”dușmanii” politicieni și de multe ori nu luptăm corect și bărbătește cu ei.

Deci, una peste alta, atât votanții cât și noi jurnaliștii ne merităm politicienii pe care-i avem.

Să ne trăiești, Leoreanule și Căprarule, și să ne rupeți capul la toți din presă că noi v-am lăsat să ajungeți unde sunteți, ba chiar uneori pentru doi bănuți v-am pupat și în funduleț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *