Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi studenți de la Academia de Poliție, în practică la Jandarmeria Neamț

DSC_0005[1]

Începând de luni, 13 februarie a.c., timp de şase săptămâni, doi studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” arma Jandarmi, vor desfăşura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Studentul Stroia Costin Constantin este în ultimul an de studiu şi îşi va aprofunda cunoştinţele în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale, iar studentul Ignea Andrei este la primul stagiu de practică şi va lua contact cu structurile de ordine publică ale Jandarmeriei.

Ambii studenţi au fost repartizaţi la subunitatea din Roman pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, urmând ca la terminarea stagiului să fie evaluaţi în funcţie de activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute.

Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi sprijiniţi și îndrumați tot timpul de tutorele jandarm, ofițer cu experienţă în activitatea profesională.

Studentul Stroia Costin Constantin: „M-aş bucura ca după absolvirea studiilor Academiei de Poliţie să pot opta pentru un post de ofiţer la Jandarmeria Neamţ. În această unitate am efectuat toate stagiile de practică şi aici vreau să mă întorc. ”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *