Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Echipa de handbal a Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” participă la olimpiada gimnazială de handbal

Echipa de handbal a Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” participă la olimpiada gimnazială de handbal, urmând să reprezinte județul Neamț la etapa regională. Joi, 15 martie, în Sala Polivalentă a avut loc etapa județeană, când reprezentantele Romanului au întâlnit echipa Școlii Gherăești, meci care a fost urmărit și de viceprimarul Roxana Iorga și care a fost câștigat de Școala ”Alexandru Ioan Cuza”. Elevele romașcane vor reprezenta județul Neamț la etapa regională a olimpiadei de handbal, ce se va desfășura în perioada 4-6 mai, la Onești, când vor întâlni echipele reprezentante ale județelor Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui, Bacău și Vrancea.
Echipa de handbal a Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” este coordonată de profesor Ana Maria Doltu. Echipa este formată din eleve din clasele a VI-a și a VII.
Componența lotului este următoarea: Daria Bârsan (căpitan), Dany Bârsan, Bianca Grigoriu, Medeea Glodeanu, Romina Grapina, Ina Pințoiu, Daria Bivol, Ioana Todireanu, Miruna Dănăilă, Alisia Grigoraș, Ioana Blaj și Antonia Blaj.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *