Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Edilul Lucian Micu vede cu ochi buni orice investiție străină în Roman

Primarul Lucian Micu a făcut marți confesiuni pe pagina sa de Facebook și a dezvăluit ce părere are despre oportunitățile economice din Roman. În rândurile de mai jos, edilul exprimă deschis viziunea despre dezvoltarea locală a orașului.

Mai deunăzi, cineva m-a întrebat ce opinie am despre deschiderea în zona Romanului a unor centre/depozite logistice. Din punctul meu de vedere, orice investiție atrasă în zona Romanului este de salutat, pentru că, pe lângă asigurarea unor noi locuri de muncă, reprezintă o contribuție majoră la economia locală. Am simțit, de-a lungul ultimilor ani, un interes crescut al marilor companii de a deschide în zona noastră puncte de lucru, ceea ce confirmă că dialogul mediu privat-stat este unul deschis și eficient.
Deschiderea fabricii TRW la Roman, a depozitului de combustibil Oscar Downstream, a terminalului Holcim, iar acum investiția realizată de Lidl sunt exemple de bună practică ale acestui parteneriat și sper să permită, pe viitor, transformarea Roman Metropolitan într-o zonă de dezvoltare economică și, de ce nu, să atragă atenția guvernanților asupra importanței realizării unei autostrăzi care să lege zona Moldovei de partea de Vest a țării, mult mai dezvoltată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *