Edilul Lucian Micu vede cu ochi buni orice investiție străină în Roman

Primarul Lucian Micu a făcut marți confesiuni pe pagina sa de Facebook și a dezvăluit ce părere are despre oportunitățile economice din Roman. În rândurile de mai jos, edilul exprimă deschis viziunea despre dezvoltarea locală a orașului.

Mai deunăzi, cineva m-a întrebat ce opinie am despre deschiderea în zona Romanului a unor centre/depozite logistice. Din punctul meu de vedere, orice investiție atrasă în zona Romanului este de salutat, pentru că, pe lângă asigurarea unor noi locuri de muncă, reprezintă o contribuție majoră la economia locală. Am simțit, de-a lungul ultimilor ani, un interes crescut al marilor companii de a deschide în zona noastră puncte de lucru, ceea ce confirmă că dialogul mediu privat-stat este unul deschis și eficient.
Deschiderea fabricii TRW la Roman, a depozitului de combustibil Oscar Downstream, a terminalului Holcim, iar acum investiția realizată de Lidl sunt exemple de bună practică ale acestui parteneriat și sper să permită, pe viitor, transformarea Roman Metropolitan într-o zonă de dezvoltare economică și, de ce nu, să atragă atenția guvernanților asupra importanței realizării unei autostrăzi care să lege zona Moldovei de partea de Vest a țării, mult mai dezvoltată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *