Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Educație juridică pentru elevii de la Liceul “Gh. Ruset Roznovanu”

La îndemnul Ministerului Justiției, Ministerului Educaţiei, Consiliului Superior al Magistraturii, Înaltei Curţi de Casaţie și Justiție, Liceul “Gh. Ruset Roznovanu” realizează protocolul naţional care are ca temă educaţia juridică în şcoli.

Alături de distinşi invitaţi, domnul judecător Mitrofan Iulian şi domnul avocat Ciprian Nistor, protocolul pentru educație juridică în şcoli va oferi elevilor elemente esenţiale din Constituţie, din dreptul penal şi civil.

Ei îşi vor cunoaște mai bine drepturile, dar și obligațiile de cetățeni. Conceptul de educație juridică în școli este menit să promoveze statul de drept şi democrația în societate, în general, și în rândul tinerelor generații, în special, prin comunicarea de noțiuni de educație juridică adaptate la nivelul de învățământ liceal, într-o manieră atractivă care să conţina informații relevante pentru elevi și profesori.

Un eveniment realizat de profesorii: Teiosanu Violeta, Paulina Gabur, Oana Ilarie, Paul Daniel Nedeloiu, Tamara Japalela, Iulia Anicai.

„EDUCAŢIA JURIDICĂ ÎN ŞCOLI” – Vineri, 17 noiembrie, ora 12:00 – Liceul “Gh. Ruset Roznovanu”

Sursa: prof. Mihai Capșa-Togan
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *