Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elevii de la Școala „Vasile Alecsandri” l-au vizitat pe edilul Lucian Micu şi au fost impresionaţi de peştii din acvariu

Un grup de elevi de la Școala Vasile Alecsandri Roman au venit în vizită la primarul Lucian Micu, acțiunea încadrându-se în programul „Școala Altfel”.

Primarul Micu i-a întâmpinat cu bomboane și le-a explicat de ce are atât de multe cupe în birou.

Explicații a fost nevoit să dea și în privința peștilor pe care-i are în acvariu, un punct de atracție pentru cei mici încă de cum au intrat în biroul șefului administrației romașcane. La sfârșit, copiii au spus la unison că primarul are în acvariu niște…somni.

Cupele pe care le vedeți sunt primite de echipa de handbal pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat de-a lungul timpului”, a spus Lucian Micu.

După ce s-au lămurit despre obiectele pe care primarul Micu le are în birou, copiii s-au așezat la masa de lucru și au stat la sfat pe probleme de interes local cum ar fi deschiderea ștrandului și spectacolul pe care îl va oferi o trupă de dans joi, 1 iunie, la Complexul MOLDOVA.

Primarul Lucian Micu a mai precizat celor mici că la acea masă se țin ședințele de lucru cu șefii de servicii și direcții din Primăria Roman, în fiecare dimineață.

Copilașii au plecat foarte încântați că au reușit să viziteze biroul primarului de Roman, să-i vadă peștii, cupele câștigate de handbaliste și să stea la masa de lucru de la care se planifică toate investițiile din municipiu.

Romanul Financiar
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *