Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elis Pavaje investeşte 10 milioane de euro într-o nouă fabrică în apropiere de Roman

Elis Pavaje, lider al pieței de pavaje din România, a demarat construcția unei noi fabrici, care va fi ridicată  în localitatea Secuienii Noi, județul Neamț. Potrpavajeivit Ziarul Capital, investiţia se ridică la 10 milioane de euro şi va crea 40 de noi locuri de muncă.
Noua unitate va începe producția în luna iulie 2017 și va asigura, prioritar, livrările către clienții din zona de est a țării.
“Urmărind dinamica pieţei, am ajuns la concluzia că deschiderea unei noi unităţi de producţie este un pas necesar în dezvoltarea companiei. Am crescut vânzarile an de an, prin optimizarea proceselor de producţie şi prin investiţii în liniile de producţie existente, însă există o limită pe care nu o mai poţi depăşi, fără să asiguri capacitate suplimentară.”, a declarat Emil Gota, director general al companiei.
Compania a avut în 2016 o cifră de afaceri de peste 150 de milioane de lei, adică mai mult de 30 de milioane de euro.
 Afacerea este una de familie și a fost înființată în urmă cu 25 de ani. În prezent există două unități de producție, una în Petrești (județul Alba) și cealaltă la Stoenești ( județul Prahova).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *