Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evenimente culturale și caritabile

Ziua de joi a fost plină de evenimente pe plan local și județean, manifestări care au fost realizate cu suflet, pentru oameni care știu să aprecieze trecutul și știu să privească optimist spre viitor, scrie primarul Lucian Micu pe pagina sa de facebook. 

La Muzeul de Istorie din Roman, edilul a participat la un colocviu cu tema ”Ocupațiile femeii între tradiție și modernitate” și lansarea volumului ”Maria Ropală Cicherschi – prima femeie medic legist”, semnată de profesor universitar doctor Dana Baran, un exercițiu de apreciat despre importanța femeii în societate și în dezvoltarea comunității. Seara, la Casa de Cultură, auditoriul a ascultat”Povestea celor 60 de zâmbete”, un eveniment caritabil menit să sprijine activitatea Asociației Copiilor cu Handicap Fizic din România.

Și în această seară, voi sprijini un alt eveniment caritabil prin care organizatorii își propun să cumpere un pian pe care, mai apoi, să-l doneze municipiului Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *