Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Familie la limita disperării în comuna Văleni. Băiețelul e bolnav de inimă, iar tatăl are cancer laringian

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț ne-a semnalat un nou caz social din comuna Văleni, Neamț: o familie cu trei copii și cu tatăl bolnav de cancer.

„Cei mai triști copii pe care i-am întâlnit… Singura dorință a celor trei frățiori:,,SĂ SE FACĂ BINE TATĂL LOR!” Azi am înotat prin zăpezi, dar nu regret nicio clipă. Am cunoscut trei copii minunați care postesc pentru tatăl lor, bolnav de cancer laringian.”, spune Carmen Suciu, voluntar al Asociației.

Cei trei copii sunt două fetițe minunate, Miuța și Mia și frățiorul lor, Ștefănel, care este bolnăvior de inimă. Sunt copii cu dorința de-a învăța, dar foarte triști din cauza tatălui care are nevoie de ajutorul nostru, el fiind cel care își întreține familia.

Cei care doresc, pot ajuta cu alimente, îmbrăcăminte, bani.

Tatăl va fi internat la oncologie la Iași săptămâna viitoare, iar Ștefănel pe 10 martie are programare la domnul profesor doctor Iordache.

Să îi ajutăm să iasă din impas. Sunt oameni simpli, dar plini de evlavie și credință, sunt muncitori, curați, dar viața a făcut ca acum să fie la marginea prăpastiei.

Pentru donații în lei cu mențiunea caz Grădinariu:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

CONTACT Asociația Născută Înger – Carmen Suciu (0770 405 849).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *