Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Flori pentru profesoarele care meditează gratuit elevii din Roman

Parohia Sfinții Voievozi Roman a dăruit în numele Consiliului parohial și al credincioșilor din parohie o floare doamnelor profesoare care, de la începutul anului școlar, oferă meditații gratuite elevilor de clasa a VIII‑ a și a XII‑ a, la disciplinele Limba și literatura română, Matematică și Istorie, în pridvorul Bisericii Albe.

Sperăm ca recunoștința noastră, exprimată simbolic prin darul oferit, să aducă o rază de lumină în frumoasa și aleasa lor viață, mai ales că acum trei zile am omagiat feminitatea și maternitatea.
Amintim faptul că meditațiile gratuite oferite în biserica noastră se află la a doua ediție, iar anul acesta putem anunța cu bucurie că sunt 50 de elevi care beneficiază de cunoștințele împărtășite cu generozitate de cele patru doamne profesoare: Aurora Ostafe, Gabriela Romano, Ana Bejan și Mihaela Băltoi. Acest proiect numit „Școala din pridvorul bisericii” a fost implementat în biserica noastră cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim în anul școlar 2016-2017, iar rezultatele obținute la examenele naționale de elevii implicați au fost foarte bune.
În fiecare săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri elevii participă la aceste întâlniri îmbogățindu-și cunoștințele și pregătindu-se pentru examenele naționale. Această acțiune nu face altceva decât să continue ceea ce au început înaintașii, deoarece așa cum se cunoaște, în proximitatea sfântului chivot închinat Sfinților Arhangheli a funcționat o școală publică.
Suntem bucuroși că biserica noastră poate oferi sprijin elevilor și o binecuvântată ocazie profesorilor care doresc să își arate recunoștința pentru darul primit de la Dumnezeu, oferind celor interesați aceste meditații gratuite” , au declarat reprezentanții parohiei din Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *