Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Imagini în timp real cu patinoarul

Primarul Lucian Micu anunță că începând de astăzi, în parcarea din Piața Roman Vodă a fost montată o cameră web care transmite imagini în timp real cu patinoarul

M-am gândit că este un bun prilej pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să se bucure de acest obiectiv care va deveni o atracție permanentă pe timpul anotimpului rece.
Reamintesc faptul că sâmbătă, 23 decembrie, toți romașcanii sunt invitați la Ice Party, o petrecere care să ne facă pe cât mai mulți dintre noi să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă, de mișcarea în aer liber.
În Ajunul Crăciunului, Caleașca lui Moș Crăciun va străbate toate cartierele orașului pentru a împărți pachete cu bunătăți celor mici. 
Imaginile live camera pot fi urmărite accesând următorul link – https://www.youtube.com/watch?v=nqVlVzUx0Wo sau intrând pe prima pagină a site-ului Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro și accesând ”Cameră Live Patinoar Roman”.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *