Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În județul Neamț, în 2016, infracționalitatea stradală a fost redusă cu aproape 22%

IPJ, stire pozitiva

În anul 2016, menținerea ordinii și siguranței publice a constituit un obiectiv prioritar la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, sens în care, s-a asigurat reacţia adecvată, calificată şi eficientă la solicitările cetăţenilor şi protejarea intereselor legitime ale acestora, împotriva tuturor faptelor de natură penală sau contravenţională.

Astfel, prin promovarea unui sistem integrat de ordine și siguranță publică și prin intensificarea activităţilor de patrulare, independent sau în sistem mixt: poliție-jandarmi, poliție-poliție locală, s-a reușit reducerea cu 21,64%, a infracţiunilor stradale sesizate in 2016, față de anul 2015;

La aceasta reducere a fenomenului a contribuit și societatea civilă, care alături de mass-media locală a luat atitudine împotriva infracțiunilor de furt și tâlhărie produse in special de minori în zonele aglumerate.

Această reducere a infracțiunilor stradale arată că, atunci când lumea se implică, se pot obține si rezultate pozitive.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *