Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În Neamț, accidente rutiere cu părăsirea locului faptei. Unul dintre conducătorii auto implicați a fost reținut pentru 24 de ore!

Accidente

În ziua de 13.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru identificarea unui conducător auto, care după ce a accidentat un pieton, a părăsit locul faptei.
Conducătorul auto, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț a fost identificat stabilindu-se că în timp ce conducea un autoturism pe str. M. Eminescu, a surprins și accidentat un tânăr de 26 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Ambii participanți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și pozitiv pentru pieton.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În ziua de 13.03.2017, un alt pieton a fost acroșat de un autoturism pe str.1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. În urma sesizării şi a cercetării la faţa locului a fost identificat autoturismul implicat, care şi-a continuat deplasarea către oraş Târgu Neamţ, unde a fost oprit în trafic de polițiști. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce bărbatul de 36 de ani, din Târgu Neamț conducea autoturismul pe str Decembrie 1918, la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat o femeie de 74 de ani, din Crăcăoani care se afla spatele autoturismului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În seara zilei de 13.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit în cazul accidentului de circulație pe b-dul Nicolae Bălcescu, din Roman, soldat cu vătămarea corporală a două persoane și în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul faptei. Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 46 de ani conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, ajuns la intersecţia cu b-dul N.Bălcescu, ar fi virat la dreapta, moment în care a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla oprit la semaforul de pe b-dul Nicolae Bălcescu.
După impact romașcanul de 46 de ani a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior la o locuință pe strada Miron Costin, ocazie cu care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două pasagere aflate în autoturismul oprit la semafor. În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a conducătorului auto si încarcerarea acestuia la sediul CRAP din cadrul I.P.J Neamt. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului.

Ce trebuie să reţineţi în cazul unui accident de circulaţie al cărui autor părăseşte locul faptei?

  • Numărul de înmatriculare al autovehiculului;
  • Tipul şi culoarea autovehiculului;
  • Avariile rezultate în urma accidentului;
  • Semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.);
  • Date despre conducătorul auto şi ocupanţii autovehiculului implicat în accident;
  • Direcţia în care a plecat;

Pentru a depista infractorul şi a face dreptate, AVEM NEVOIE DE DVS.! Contactaţi cât mai repede poliţia rutieră Sau Sunaţi la telefonul 112!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *