Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii produse la coșurile de fum în acest week-end, în zona Roman

Incendii produse la coșurile de fum în acest week-end

Sâmbătă, 03.03.2018, la ora 18:40, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Icușești, sat Bălușești, la intervenție participând și trei voluntari din cadrul SVSU Icușești.
Tot sâmbătă, 03.03.2018, la ora 22:11, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Timișești, sat Dumbrava, la intervenție participând și un voluntar din cadrul SVSU Timișești.
Duminică, 04.03.2018, la ora 16:56, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului, în comuna Făurei, sat Budești, la intervenție participând și doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Făurei.

În urma producerii acestor incendii, a ars funinginea depusă pe coșurile de evacuare a fumului.
Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost ,,coș de evacuare a fumului necurățat de funingine”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *