Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu produs la o locuință particulară din comuna Români, satul Siliștea

Marți, 06.03.2018, în jurul orei 19:04, Detaşamentul de pompieri Roman a fost solicitat să intervină, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară în comuna Români, satul Siliștea.
La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor, la intervenție fiind solicitați să intervină și patru pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Buhuși și comuna Români, cu o autospecială de stingere.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars funinginea din interiorul coșului de evacuare a fumului și aproximativ 1 metru pătrat de acoperiș din jurul coșului de evacuare a fumului.
Datorită intervenției rapide, incendiul a fost imediat localizat și nu s-a propagat la restul construcției.
Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de “coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți neprotejat corespunzător față de materiale combustibile”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *