Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Începe reabilitarea drumului naţional care leagă oraşul Roman de judeţul Vaslui

Ionel Arsene a reușit să facă pentru romașcani ceea ce alții tot promit de zeci de ani.

Drumul D15D, care face legătura dintre municipiul Roman şi judeţul Vaslui intră într-un proces de reabilitare. Preşedintele Consiliului Judeţean Ionel Arsene împreună cu ministrul transporturilor Răzvan Alexandru Cuc au făcut joi, 28 septembrie o vizită în teritoriu pentru a stabili detaliile legate de investiţie.

Astfel, dacă vremea este prielnică, preşedintele CJ are convingerea că până la sfârşitul anului se vor finaliza lucrările de modernizare a drumului naţional.

Ministrul transporturilor declară că a arenjat în aşa fel proiectele şi sumele de bani încât să se facă lucrări bune, care să fie întreţinute periodic:

Eu voi reveni în judeţ la dumneavoastră pentru a vedea exact dacă au fost finalizate lucrările aşa cum s-a angajat domnul preşedinte. 

Ministrul Răzvan Alexandru Cuc spune că nu se află pentru prima dată în judeţul Neamţ. Acesta ne-a vizitat zona ca turist, iar acum a revenit în calitate de ministru pentru a investi în infrastructura naţională.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *