Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început înscrierea pentru programul anual de acordare a tichetelor sociale pentru categoriile defavorizate

Începând de joi, 1 martie, a început înscrierea pentru programul anual de acordare a tichetelor sociale pentru categoriile defavorizate, în vederea achiziționării de alimente și medicamente. Beneficiază de tichete sociale orice familie în care cel putin un membru este pensionar sau persoana cu handicap mediu, persoanele singure pensionare, persoanele singure incadrate in grad de handicap mediu care: au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Roman şi realizează venituri nete ce nu depasesc 700 lei/lună/membru de familie.
Dosarul cu actele doveditoare se depun la sediul Direcția de Asistență Socială până pe 16 martie pentru persoanele care doresc să beneficieze de acest beneficiu social pentru prima tranșă, în preajma sărbătorilor de Paște, după data de 26 martie. Distribuirea tichetelor sociale este un sprijin material constând în acordarea de 2 ori pe an de tichete sociale în valoare de 70 de lei, în vederea achiziţionării de alimente de bază şi medicamente.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *