Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Închisoare de la 1 la 5 ani pentru o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge

Luni seara, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman a intervenit în cazul unui accident de circulație produs pe strada Mihai Eminescu din mun. Roman.
La faţa locului, polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani, din Roman care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu şi pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu două autoturisme staţionate regulamentar. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

NU FIŢI VICTIMELE ALCOOLULUI!
NU VĂ URCAŢI LA VOLAN ÎN STARE DE EBRIETATE!
Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.
De asemenea, pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie.

ALEGE VIAȚA! NU CONSUMAȚI ALCOOL ÎNAINTE DE A CONDUCE
UN AUTOVEHICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *