Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Infractorul care a incendiat mașina polițistului din Roman are zilele de libertate numărate

Ieri seară, o ”găină” infractoare a incendiat mașina unui polițist din Roman (click aici pentru articol).

Este o chestiune de timp până ce infractorul de Avicola va fi capturat, deoarece incendierea e clar făcută de un infractor foarte prost. Ora aleasă este una extrem de riscantă, terenul uscat din jurul autovehiculului facilitează recoltarea de probe, modul de spargere a geamului este unul care produce gălăgie, plasarea elementului combustibil este iarăși prost aleasă. Toate elementele indică faptul că nu avem de-a face cu un infractor ”de calitate”, ci cu un individ care clar va fi prins.

Din informațiile culese de noi se pare că polițistul a deranjat multă lume care încălca legea în Roman și iată că s-a găsit și „prostul” care să-i facă rău. Fiind vorba de un infractor incompetent nu se poate vorbi de o prevenire din partea celor care se ocupă de protecția polițiștilor, deoarece infractorii de acest tip acționează fără un plan clar și totul este la impulsul momentului.

Vom reveni asupra subiectului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *