Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Iohannis a promulgat plata defalcată a TVA. Bravo! Președintele de dreapta lui pește prăjit

Legea Split TVA, una din marile greșeli economice ale actualului Guvern, va intra în vigoare deoarece, contrar criticilor aduse de opoziție și de mediul de afaceri, Klaus Iohannis a promulgat în urmă cu puțin timp această lege. De acum vor fi obligate să treacă la split TVA companiile în insolvenţă dar şi cele cu datorii la plata TVA chiar dacă datoriile la TVA sunt făcute din cauza întârzierii plăților pe care statul trebuia să le facă. Adică fraierii din economia reală mai au o obligație în plus în timp ce băieții de la stat nu au nicio răspundere când e vorba de plăți efectuate la timp.

Că PSD+ALDE scot tot felul de chestii care lovesc în piața liberă suntem cu toții obișnuiți, dar toată speranța patronilor români era la președintele Iohannis care am crezut cu toții că va folosi argumentele PNL contra acestei legi și nu o va promulga.

Inutil opoziția a avertizat că prin această măsură vor fi afectate nu doar firmele private, ci și instituțiile publice, Iohannis a fost de acord cu PSD-ul, deci de acum trecem la split TVA.

Nicio baza pe președintele Iohannis care cică e liberal, dar când colo nu numai că promulgă legi contra electoratului de dreapta dar nici măcar nu le încetinește. Ar fi putut să trimită această lege înapoi în Parlament, să mai aibă privații o gură de aer și să existe vreo șansă să se răzgândească și guvernul dar nu, Iohannis a zis că e bine așa cum zice PSD-ul.

Iosub Robert

Citeste si : Guvernul a rămas fără bani și a inventat TVA în 3 zile
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *