Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene a condus astăzi prima ședință a Consiliului Consultativ din domeniul Educației

cj

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a condus astăzi prima ședință a Consiliului Consultativ din domeniul Educației. Prin acest demers, de constituire a unor consilii consultative ce vor functiona pe langa Consiliul Judetean Neamt, se doreste realizarea unui proces eficient de consultare externă, o consultare reală cu profesionisti din respectivele domenii de activitate.

„Consider ca educația este domeniul cel mai îndreptațit a fi tratat ca prioritate într-un stat ce își dorește să dezvolte o societate sănătoasă și modernă. De asemenea, cred ca doar în condițiile în care avem dascali bine pregatiti și un sistem de educație consolidat putem genera o dezvoltare durabilă, putem construi acel stat puternic pe care ni-l dorim cu toții. Acestea sunt motivele care m-au determinat să constitui la nivelul Consiliului Județean Neamț un organism consultativ care să reunească oameni profesioniști, bine pregătiți, care pot contribui la îmbunatățirea sistemului. Îi asigur pe toti cei care au raspuns invitatiei mele ca voi face tot ce imi sta in putinta ca ideile si proiectele gandite in cadrul acestui consiliu să fie implementate cu succes. Le multumesc tuturor celor care au acceptat sa contribuie cu experienta si cunostintele lor la acest demers”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Membri Consiliului se vor reuni periodic în ședințe de lucru pentru a indentifica soluții la problemele existente în învațămantul romanesc și la rezolvarea cărora poate contribui Consiliul Județean.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *