Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Neamţ: Şedință festivă în cinstea celor 99 de ani de istorie de la înfăptuirea României Mari

În cinstea celor 99 de ani de istorie de la înfăptuirea României Mari, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc ședința festivă, la care a participat prefectul județului Neamț, d-nul Vasile Panaite.

În acest cadru de sărbătoare, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, comisar şef Paul Tablan a dat citire mesajului inspectorului general al Poliție Române, chestor principal Bogdan Despescu. De asemenea au fost prezentate ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 5 ofițeri și 7 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul IPJ Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Agentul de poliție Găboroi George Ionuț, din cadrul Serviciului Rutier Neamț, se numără printre polițiștii din țară, care au fost avansați înainte de termen “la excepțional”, pentru profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea sa dar și pentru intervenția acestuia la accidentul din 22 august a.c. de pe raza localității Pufești, județul Vrancea, când a acordat primul ajutor unor victime și a susținut eforturile echipelor de intervenție la fața locului.

În cadrul aceleiași ședințe a avut loc și ceremonia de numire a celor 13 agenți de poliție în primul grad de ofițer, în urma promovării examenelor de trecere în corpul ofițerilor, din acest an. Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie, au fost demarate de la sfârșitul lunii noiembrie, de către IPJ Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

Ședința festivă s-a încheiat în ritmuri de chitară, fiind susținut un moment al cântecului de suflet românesc, de către colegul nostru, Mihai Coșerariu, alături de doamnele Cristina Iuliana Marian și Ropotoaia Elena, cărora le mulțumim pe această cale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *