Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISJ Neamț: APEL LA CANDIDATURI PENTRU COMPETIȚIA NAȚIONALĂ “ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI”

16730189_1438413512838336_3921700622965165816_n

Vă informăm că, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale lansează o competiție în rândul școlilor din România care au fost implicate în programele europene de cooperare și parteneriat, școli ce pot beneficia de aceste oportunități în cadrul acestui “APEL LA CANDIDATURI PENTRU COMPETIȚIA NAȚIONALĂ ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI.
Invităm unitățile școlare să studieze acest apel pentru participarea școlilor la competiție pe cele două secțiuni și citez: “[…] La prima secțiune vom acorda o distincție specială “pionierilor”, adică tuturor acelor școli care au derulat proiecte Socrates și Leonardo da Vinci în anii 1998 și 1999. Aceste școli sunt așteptate să se înscrie la următorul link: https://www.surveymonkey.com/r/pionieriiErasmus;

În secțiunea a doua, competiția propriu-zisă vizează școlile care, începând cu 1998 și până în prezent au derulat cel puțin 10 proiecte instituționale (Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Erasmus+) în postura de coordonator sau partener. Pentru a participa la competiție, o școală care îndeplinește condiția de eligibilitate a celor minim 10 proiecte trebuie să completeze formularul de la link-ul următor: https://www.surveymonkey.com/r/harniciiErasmus și să realizeze un eseu de maximum 2 pagini, care să ilustreze modul cum toate proiectele derulate au contribuit la dezvoltarea instituției și a comunității sale educaționale. Eseul va avea în conținutul său următoarele cuvinte cheie: COOPERARE, TRANSFORMARE, VALORI EUROPENE […]”

Termenul limită pentru înscrieri este 30 aprilie 2017

1. Condiții de selecție:

    • o instituție școlară se poate înscrie cu un singur formular la fiecare dintre cele două secțiuni;
    • pentru cea de-a doua secțiune, condiția de a fi derulat cel puțin 10 proiecte este condiție de eligibilitate;
    • ANPCDEFP își rezervă dreptul de a respinge școlile în care proiectele derulate au înregistrat nereguli.

2. Rezultatele se vor anunța împreună cu cele de la competiția “Școala Europeană”, după data de 9 mai. Diplomele speciale și premiile competiției se vor acorda în cadrul ceremoniei “Școala Europeană” ediția 2017.

3. Atasăm spre consultare APEL LA CANDIDATURI PENTRU COMPETIȚIA NAȚIONALĂ „ERASMUS+30 ÎN ȘCOLI”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *