Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lenuța Burueană poate ajunge în 2017, în premieră, la o ediție a CampionatuluI European de seniori

lenuta-burueana-1

Potrivit paginii Clubului Sportiv Ceahlăul, Lenuța Burueană poate ajunge în 2017, în premieră, la o ediție a Campionatului European de seniori. După concursul de verificare de la Bacău din 21 ianuarie 2017, atleta de la CS Ceahlăul Piatra -Neamț crede cu tărie că obiectivul poate fi atins.

Eleva antrenorului Dan Cojocaru a reușit la Cupa Bistriței să arunce bila de 4 kilograme la distanța de 16, 15 m, din prima încercare. Baremul de calificare la europenele de seniori este de 16, 30 m.

Acum poate visa să meargă la europene. Trebuie să se pregătească serios, ca și până acum, și poate că în martie va face deplasarea cu lotul de seniori la Campionatul European”. a declarat antrenorul Dan Cojocaru.

Campionatul European de Atletism în sală va fi în 2017 la Belgrad, cioana_diana_tiganasuapitala Serbiei. Până atunci pietreanca are ca obiectiv principal câștigarea titlului național în sală (18-19 februarie), a medaliei de aur a Campionatelor Naționale Universitare (4-5 februarie) și prezența la Campionatele Balcanice de atletism în sală pentru seniori, reuniune ce va fi la Belgrad (25 februarie).

De asemenea, Diana Țigănașu, la aceeași categorie, își dorește să se regăsească în lotul tricolor care va face deplasarea la Istanbul pentru participarea la Campionatele Balcanice (categoria de vârstă juniori 1, în proba de aruncare a greutății) . Până atunci ținta ei sunt medalii de la Campionatele Naționale de Iarnă de aruncări lungi, din luna februarie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *