Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Măcelăria” de la maternitatea din Piatra-Neamț?

Medicii de la maternitatea din Piatra-Neamț nu fac operațiile doar când acestea trebuie făcute din considerente strict medicale. O acuzație dură care este susținută de statistică.

În anul 2017 au fost în jur de 1600 de nașteri la spitalul din Piatra-Neamț dintre care aproximativ 800 s-au făcut prin cezariană. Dacă medicii din maternitatea din Piatra-Neamț ar fi făcut aceste operații doar cu motivație medicală, atunci înseamnă că 50% dintre femeile care au născut în 2017 nu puteau naște natural, ceea ce reprezintă un fel de apocalipsă maternală sau începutul dispariției speciei umane în Neamț.

Este clar că statistica indică o mulțime de operații făcute la cererea pacientelor, ceea ce nu prea are legătură cu actul medical așa cum îl avem noi definit în cap. Dacă ținem cont că după o operație sunt mai multe probleme și complicații ca după o naștere naturală, putem suspiciona pe baza statisticilor că unele paciente sunt operate la cererea lor, dar în detrimentul sănătății lor.

Aceleași statistici de la maternitate spun că deși doctorii de aici au același număr de gărzi, aceleași salarii și teoretic se ocupă cam de același număr de paciente, unii fac într-un an 100 de operații de cezariană, alții 10.

Informațiile noastre spun că mai toate femeile care sunt operate la aceasta secție în fișele de la spital au trecute diverse afecțiuni care justifică operația de cezariană, căci vorbim de un spital de stat – deci fiecare operație înseamnă bani publici și ei trebuie justificați.

Acum nu rămâne decât ca instituțiile statului să ne spună nouă nemțenilor dacă avem de-a face cu falsificarea actelor medicale sau cu începutul dispariției speciei umane pe teritoriul județului Neamț prin ridicarea la procentul alarmant de 50% femei care nu mai pot naște pe cale naturală.

O fi vorba de o ”măcelărie” bazată pe falsuri medicale sau operații în detrimentul sănătății ori e vorba de o problemă majoră de sănătate publică?

Întrebată despre această statistică într-o conferință de presă, șefa acestei secții a spitalului a dat de înțeles că problema este mai mult decât medicală, dar ea nu poate stabili dacă ce scrie într-o fișă medicală care indică necesitatea unei operații este trecut în fals de către medicul curant. Noi am înțeles că, indirect, șefa acestei secții numai că nu roagă organele de cercetare penală să își facă treaba. Deci, domnilor ”cercetători” penali, mergeți și vedeți ce se întâmplă acolo, dar faceți asta înainte de a reuși ”unii” să schimbe șefa de secție care se pare că a început să vorbească ”prea mult”…

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *